Nagykanizsai Maraton
WWW.KANIZSAMARATON.HU

Kanizsai színjátszók sikere Vasváron Nagykanizsai Maraton - A Kanizsai Fiatalok Közössége színjátszói a hétvégén részt vettek a vasvári színjátszó fesztiválon, ahonnan kiemelkedő eredményekkel tértek haza.
Múzeumok éjszakája Nagykanizsán és Zalamerenyén Nagykanizsai Maraton - Nagykanizsán a Thúry György Múzeum Fő utcai intézményében szombaton 16 órakor Kincskereső kalandtúrával kezdődnek a Múzeumok éjszakája ingyenesen látogatható rendezvénysor programjai.
A követési távolság be nem tartása miatt ütköztek az autók Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - Összeütközött két személyautó Nagykanizsa sánci városrészében, a Kaposvári úton, a József Attila utca közelében.
Felelős állattartásra nevelik a gyerekeket Nagykanizsai Maraton - Nagykanizsa Az „Év Állatvédő Általános Iskolája 2024” pályázaton nyert a palini városrész Inkey-iskolája. Az intézmény kiváló környezeti adottságokkal rendelkezik, 3 hektáros őspark közepén áll.
A Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház és a Halis-könyvtár közös együttműködése Nagykanizsai Maraton - A Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház a Halis-könyvtárral közös szervezésben a bibliotékában rendezte meg csütörtökön a Bélbetegségekről mindenkinek címmel tudományos előadásait.
Apróhirdetés - Venne vagy eladna? Esetleg éppen munkát keres? Böngésszen lapunkban megjelent apróhirdetéseink között hétről-hétre. Találja meg itt álmai állását vagy ingatlanát!


Fizetett hirdetések

Gólyalábazás, sakk és mesés papírszínház – néhány program a nagykanizsai Halis-könyvtárból Nagykanizsai Maraton - Nagykanizsán a Halis-könyvtárban még néhány hétig élvezhetik az olvasók a szombati extra programokat a bibliotékában. Legközelebb június 22-én szombaton várják a családokat ingyenes, nívós értékteremtő napra.
Orosztonyban az óvodások értékes útravalót kapnak az életre Nagykanizsai Maraton - Az Orosztonyi Napköziotthonos Óvoda gyermekei és családjai 381 kilogramm lisztet kaptak nemrégiben a Magyarok kenyere 15 millió búzaszem program keretén belül, melyből a nyári szünet előtt sok finomságot készítettek.
Soha többé nem ismétlődhet meg… Nagykanizsai Maraton - A totális hatalomra törő új, sztálini rezsim 1950. június 23- án éjjel családok százait deportálta a jugoszláv határsáv falvaiból a Hortobágyra és a Nagykunságra.
A Hortobágyra elhurcoltakra emlékeztek a nagykanizsai vasútállomáson Nagykanizsai Maraton - A vasútállomáson az önkormányzat és a Hortobágyi Kényszermunkatáborokba Elhurcoltak Egyesülete szervezett főhajtást csütörtökön, melyen a mintegy tízezer ártatlan ember 1950 és 1952 közötti elhurcolásáról emlékeztek meg.
Elérkezett a nyári napforduló ideje Nagykanizsai Maraton - Ma van nyárközép, azaz a nyári napforduló. Most a leghosszabb a nappal és a legrövidebb az éjszaka. Az északi féltekén egykor minden nép ünnepelt ilyenkor. Gyanó Szilvia, a nagykanizsai Thúry György Múzeum néprajzkutatója is megemlékezett a napról.
Ösztöndíjat kaptak a matematika tehetségek Nagykanizsai Maraton - A Matematikai Tehetségekért Alapítvány és a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara az Erdős Pál Matematikai Tehetséggondozó Veszprémben tartotta tanévét záró legeredményesebben dolgozó diákjainak ösztöndíjátadó ünnepségét.
Tanévzáró ünnepség a nagykanizsai Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés AMI-ban Nagykanizsai Maraton - Sikeres tanévet zárt a Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés AMI, melynek ünnepélyes, szabadtéri tanévzáróját tartották kedden. Az eseményen a kiválóan teljesítő diákok elismeréseket vehettek át.


Fizetett hirdetések

Ezüst diploma és különdíj Nagykanizsai Maraton - A Farkas Ferenc Énekegyüttes szombaton a horvátországi “Zlatna Lipa Tuhlja” nemzetközi kórusversenyén szerepelt sikerrel. A 32 éves együttest ezüst diplomával, míg karvezetőjüket, Baráth Yvettet a legjobb karnagynak járó különdíjjal ismerték el.
A Múzeumok éjszakája programsorozatra készülnek Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - Nagyszabású programkavalkáddal készül a Thúry György Múzeum június 22-én (szombat) 17 órától a Múzeumok éjszakája rendezvényre. Az eseményen új kiállítás nyílik és átadják a Kerecsényi Edit-emlékplakettet.
Skóciába mentek tanulmányi kirándulásra a kanizsai diákok Nagykanizsai Maraton - A Zrínyi-iskola és Batthyány-gimnázium diákjai, szülői, valamint Vlasics Anikó és Török Tamás kísérő tanárai életre szóló élményekkel gazdagodtak a skóciai kirándulásukon.

Graffitis ámokfutó

Festéksprével hagyta ott keze nyomát a fiatal férfi, milliós kárt okozott, tette miatt büntetőeljárás indult ellen, ebben nemrég készült el a vádirat.