Nagykanizsai Maraton

Nagykanizsai Maraton
WWW.KANIZSAMARATON.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nagykanizsai Maraton - 2023. 01. 13.
Nagykanizsai Maraton - 2023. 01. 13.
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Nagykanizsai Maraton korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Nagykanizsai Maraton - 2022. 12. 16.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 12. 16.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 12. 09.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 12. 09.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 12. 02.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 12. 02.
12345...
»
Veretlen bajnoki főpróba (videó, galéria) Nagykanizsai Maraton - Bajnoki főpróbákat tartottak a hétvégén a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának vasárnapi rajtjára készülő zalai csapatok.
Jótékonysági bált tartottak a Kőrösi-iskola diákjaiért (videó, galéria) Nagykanizsai Maraton - A Kőrösi-iskola szombaton az István Parkhotelben tartotta a farsangi szülők-nevelők bálját, melynek bevételét az intézmény tanulóira fordítják.
Itt adhat vért Zala vármegyében február 6. és 12. között Nagykanizsai Maraton - Véradásra jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, de még nincs 65 (első véradók esetén a felső korhatár 60 év), testsúlya eléri az 50 kg-ot és egészségesnek érzi magát. Véradáshoz hozza magával a személyazonosító igazolványát, lakcím és taj-kártyáját.
A mohácsi busók lenyűgözték az Erzsébet-térre érkezőket Nagykanizsai Maraton - Az orkánerejű széllökések ellenére több százan gyűltek össze, hogy szombaton közelebbről is megnézzék a mohácsi busók 19 fős társaságának műsorát a nagykanizsai Erzsébet téren.
Apróhirdetés - Venne vagy eladna? Esetleg éppen munkát keres? Böngésszen lapunkban megjelent apróhirdetéseink között hétről-hétre. Találja meg itt álmai állását vagy ingatlanát!


Fizetett hirdetések

Gólyalábazás, történelmi utazás és papírszínház – családi szombat a kanizsai Halis-könyvtárban Nagykanizsai Maraton - A Halis-könyvtárban sorrendben a 17. alkalommal rendezik meg a könyvtári szombatok sorozatot február 4-én. Ilyenkor a kölcsönzés mellett a családoknak, ingyenesen látogatható egész délelőttös elfoglaltságot kínálnak a bibliotéka munkatársai.
Van-e kanizsai érintettség? – reagált Cseresnyés Péter Nagykanizsai Maraton - A Völner-Schadl botrány szálairól, Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő esetleges érintettségéről tartott pénteken sajtótájékoztatót az Éljen VárosuNK! Egyesület két képviselője, Berta Krisztián és Horváth Jácint. Cseresnyés Péter cáfolta a feltételezéseket.
“Erzsi nénit kergettük a tornateremben és palackból locsoltuk vízzel” – Varga Zsófia kosárlabdázó élményei Kanizsáról Nagykanizsai Maraton - Folytatjuk a sportolók visszaemlékezéseit felelevenítő népszerű sorozatunkat. Múlt pénteken Ács Antal a stafétát Varga Zsófia kosárlabdázónak, a Kanizsai Vadmacskák SE egykori játékosának adta át, arra kérve, hogy elevenítse fel a számára legemlékezetesebb nagykanizsai sportpillanatot.


Fizetett hirdetések

Lehetőség szerint ne keletkezzen hulladék – Mi fán terem a körforgás? (videó) Nagykanizsai Maraton - Mi fán terem a körforgás? címmel ingyenes tájékoztató napra várták az érdeklődőket csütörtökön a Pannon Egyetem Nagykanizsa-Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban. Az eseményen a szeptembertől induló új szakokról is szó esett.
Oldalára borult egy kamion a 74-es főúton, a sofőr könnyebben sérült (videó) Nagykanizsai Maraton - Nagykanizsa közelében a 74-es út 1-es kilométerszelvényénél lévő körforgalomban oldalára borult egy kamion.

Megérkezett a kanizsai egyetemi központba a legnagyobb plüssmackó

Gyertyaszentelő Boldogasszony napjához általánosan elterjedt időjárás- és termésjósló hiedelmek kapcsolódnak. Mind közül talán a legismertebb a medvével való jóslás, úgy tartották: ha ezen a napon kisüt a nap, és a medve meglátja az árnyékát, akkor visszamegy a barlangjába, és még negyven napig tart a hideg.

Reagált a vádakra a Városfejlesztő Nagykanizsán

Nem igaz, hogy Balogh László polgármester ne lenne tisztában a költségvetés számaival, ha csak nagyságrendileg is, de tudja, melyik beruházásnál, mekkora önerővel kell számolni. És az sem igaz, hogy Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) frakció küldte volna el a közgyűlésről a Városfejlesztő Kft. ügyvezetőjét – szögezte le csütörtökön Horváth Jácint, az ÉVE frakcióvezető-helyettese.