Nagykanizsai Maraton

Nagykanizsai Maraton
WWW.KANIZSAMARATON.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Nagykanizsai Maraton korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Nagykanizsai Maraton - 2022. 06. 24.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 06. 24.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 06. 17.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 06. 17.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 06. 10.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 06. 10.
Megszűnik egy gyermek háziorvosi körzet Kanizsán Nagykanizsai Maraton - Október elsejétől megszűnik a 8-as számú gyermek háziorvosi körzet, melynek rendelője a Rozgonyi utca 5. szám alatt működött. Mint megtudtuk: ellátatlanul egy gyermek sem marad, a megszűnő körzethez tartozó utcákat a többi körzet között osztotta szét az Egészségügyi Alapellátási Intézmény.
Lesz még jó idő a következő hetekben? Harcz Endre viharvadász válaszol Nagykanizsai Maraton - Bizonyára sokan reménykedtek benne augusztus végén, hogy a meleg nyári napok nem szakadnak félbe a szeptember beköszöntével. Sajnos az időjárás nem volt ilyen kegyes hozzánk.
Az egerszegi HagymaGym ZSE fekvenyomói remekeltek az ob-n Nagykanizsai Maraton - A Kanizsa Arénában rendezték meg az idei ifjúsági, junior, és masters RAW fekvenyomó országos egyéni és csapatbajnokságot, amelyen a megyeszékhelyi HagymaGym ZSE három versenyzője is dobogóra állhatott.
Elhunyt Benedek Miklós nyugdíjas tanár, Nagykanizsa környezet-és klímavédelmi megbízottja Nagykanizsai Maraton - A szomorú hírt Balogh László, Nagykanizsa polgármestere osztotta meg.
Elindult a hatósági áras tűzifaprogram Zalában is Nagykanizsai Maraton - Elindult a hatósági áras tűzifaprogram, már jelentkezhetnek vásárlási szándékaikkal az erdőgazdaságoknál az érdeklődők – jelentette be a minap Nagy István agrárminiszter. Megyénkben a Zalaerdő Zrt. hivatott az igényeket kielégíteni
Apróhirdetés - Venne vagy eladna? Esetleg éppen munkát keres? Böngésszen lapunkban megjelent apróhirdetéseink között hétről-hétre. Találja meg itt álmai állását vagy ingatlanát!


Fizetett hirdetések

A szív világnapja alkalmából tartottak sétát Nagykanizsán (videó) Nagykanizsai Maraton - Mintegy ötszáz fő csatlakozott ahhoz a Szív világnapi figyelemfelkeltő sétához, amit a Család- és Gyermekjóléti Központ segítségével péntek délelőtt rendezett meg a nagykanizsai A Szívbetegekért Egyesület.
Nem tervez leépítést az Éljen VárosuNK! Egyesület Nagykanizsai Maraton - A keddi közgyűlésen meghozott döntések a kanizsaiak érdekeit szolgálják – e szavakkal vezette fel sajtótájékoztatóját dr. Fodor Csaba és Horváth Jácint, az Éljen VárosuNK! Egyesület frakcióvezetője és helyettese.
Drónt is használhatott a betöréshez a zalaegerszegi férfi és bűntársa Nagykanizsai Maraton - Drónnal deríthették fel a betörésre kiszemelt ingatlant, majd több tízmillió forintos zsákmánnyal távoztak a tettesek. A bűncselekmény egyik gyanúsítottja most szabadult volna más ügy miatt kapott szabadságvesztéséből, de a bíróság kedden elrendelte a letartóztatását.
Zalai vereség a Nyugati-csoport egyik élcsapata ellen a futsal NB II-ben Nagykanizsai Maraton - A futsal NB II Nyugati-csoportjának negyedik fordulójában a fővárosba utazott az NFC.
Két kerékpárút megépítését is támogatja a kormány a Mura programban Nagykanizsai Maraton - Örömhír érkezett a térségbe, hiszen a Mura program keretében két jelentős kerékpárút-építés kapott pluszforrást a kormánytól, így hamarosan elkezdődhet a kivitelezés – mondta keddi sajtótájékoztatóján Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő.
Mi lesz a zalai iskolákban? Nagykanizsai Maraton - Ezekben a napokban igyekszünk körképet adni arról, hogy a zalai szervezetek, önkormányzatok, intézmények miként készülnek az energiaválság és a megemelkedett rezsiköltségek okozta problémák megoldására. Ezúttal a két zalai tankerülethez intézett kérdéseinkre érkezett válaszokat adjuk közre. Azt tudakoltuk, hogy a tanintézmények zavartalan működtetéséhez milyen szempontokat vesznek figyelembe, milyen tervek körvonalazódnak a közoktatásban, várható-e a szünetek átcsoportosítása, ... Olvass tovább Mi lesz a zalai iskolákban?
Interaktív színdarabbal hívták fel a figyelmet az internet veszélyeire Nagykanizsán (videó) Nagykanizsai Maraton - Az internet veszélyeire hívták fel egy interaktív foglalkozás keretében hétfőn az ötödik osztályos fiatalok figyelmét a Piarista-iskolában. Az igaz történetet a Kanizsai Fiatalok Közösségének vezetője, Szollár-Nikolics Zsanna és Mihály Péter színművész vitte színre, illetve az iskolákba.
Új bölcsőde kezdte meg működését Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - A gólya visszarepült a Corvin utcai Manóvár bölcsőde kéményére – mondta az intézmény avatóünnepségén pénteken Balogh László polgármester. A bölcsődét egy sikeres pályázat jóvoltából 237,5 millió forintból újították fel.


Fizetett hirdetések

Újabb adományokat visz Kárpátaljára Bodó Tamás Nagykanizsai Maraton - Újabb segélyszállítmánnyal teli kisteherautóval indult el pénteken a Piarista-iskola udvaráról az ukrajnai Kárpátaljára a homokkomáromi Bodó Tamás. Most a kanizsai adományok mellett a Johannita Segítő Szolgálat tartós élelmiszereit is elszállította.
A pingpong helyett a kosárlabdát választotta Wittmann Károly Nagykanizsai Maraton - Folytatjuk a sportolók visszaemlékezéseit felelevenítő népszerű sorozatunkat. Múlt pénteken Czimmermann József a stafétát Wittmann Károly egykori kosárlabda-játékosnak adta át, arra kérve, hogy elevenítse fel a számára legemlékezetesebb nagykanizsai sportpillanatot.
Könyvekbe rendezett háborús emlékek Nagykanizsai Maraton - A ZalaSzántói Lokálpatrióta Egyesület elnöke, Szekér Imre Tibor Háborús emlékek a császári és királyi 48. gyalogezredről 1914-1918 című könyvének első és második kötetét mutatták be csütörtökön a Plakátházban.
Győzelemmel kezdett a Kanizsa Sörgyár Nagykanizsai Maraton - Az NB II-es férfi asztalitenisz bajnokság Dél-nyugati csoportjának első fordulóját hazai asztaloknál győzelemmel kezdte a Kanizsa Sörgyár csapata.

Ingyenes rákszűrési akcióhét kezdődik Nagykanizsán

Ragadd torkon a rákot! címmel ingyenes országos fül-orr-gégészeti és szájüregi rákszűrési akcióhét kezdődik. A Kanizsai Dorottya Kórházban beutaló nélkül, a kartonozóban foglalt időpontban lehet jelentkezni a szeptember 21-én és 23-án 8 és 12 óra közötti szűrésre.