Nagykanizsai Maraton
WWW.KANIZSAMARATON.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nagykanizsai Maraton - 2023. 09. 29.
Nagykanizsai Maraton - 2023. 09. 29.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Nagykanizsai Maraton korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Nagykanizsai Maraton - 2022. 11. 25.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 11. 25.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 11. 18.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 11. 18.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 11. 11.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 11. 11.
Vándorkiállítás nyitja hétfőn a Neumann-hét programjait a nagykanizsai Batthyány-gimnáziumban Nagykanizsai Maraton - Nagykanizsán a Batthyány-gimnáziumban október 2-án (hétfő) 10 órakor nyílik meg a Neumann 120 vándorkiállítás. A megnyitó beszédeket követően elindulnak az ingyenesen látogatható Neumann-hét programjai is.
Kétgólos előny sem volt elég a Nagykanizsának, hogy nyerjen… Nagykanizsai Maraton - A labdarúgó NB III. Délnyugati csoportjában az FC Nagykanizsa együttesének nem termett babér Gárdonyban annak ellenére, hogy 2-0-ra is vezetett már, végül kikapott 5-3-ra.
Jubilál a nagykanizsai horvát nemzetiségi önkormányzat Nagykanizsai Maraton - Szombaton Nagykanizsán a Medgyaszay Házban tartott rendezvényen megalakulásának 25 éves jubileumát ünnepelte a város horvát nemzetiségi önkormányzata.
Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselője Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - Nagykanizsán vasárnap Migránsmunkások helyett normális béreket a magyaroknak! címmel tartott sajtótájékoztatót Ander Balázs, a Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselője.
Diákolimpiai sikereket ismertek el Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - A elmúlt tanévben a diákolimpián kiemelkedő eredményt elért diákokat köszöntötték pénteken a Medgyaszay Házban.
Apróhirdetés - Venne vagy eladna? Esetleg éppen munkát keres? Böngésszen lapunkban megjelent apróhirdetéseink között hétről-hétre. Találja meg itt álmai állását vagy ingatlanát!


Fizetett hirdetések

Tudományos kísérletek, feladatok és szórakozás Nagykanizsai Maraton - Pannon Egyetem Nagykanizsa- Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban is csatlakoztak a Kutatók Éjszakája programsorozathoz pénteken.
Az ősz első regionális judoversenyén a fiataloké volt a főszerep Pécsett Nagykanizsai Maraton - A hagyományos Misina Kupa egyben regionális viadalt is jelentett a cselgáncsozóknak, a Pécsett rendezett eseményre Zalából három klub is elutazott és mindegyik tagjai remekül szerepeltek.
A ZTE II. itthon, a Nagykanizsa Gárdonyban Nagykanizsai Maraton - A labdarúgó NB III.-ban szereplő zalai csapatok közül a ZTE FC II. vasárnap hazai pályán fogadja az ETO Akadémia csapatát, az FC Nagykanizsa pedig a Gárdony vendége lesz.
A Vadmacskák SE újra az Amatőr NB I.-ben szerepel Nagykanizsai Maraton - Egy idény kihagyását követően újra a női kosárlabda Amatőr NB I.-es mezőnyében indulhat a Kanizsai Vadmacskák SE együttese, az ifjú hölgyek a Piros csoport után ezúttal – a 2023-2024-es szezonban – a Zöld csoportba kaptak besorolást.
Európának konzervatív fordulatra van szüksége Nagykanizsai Maraton - Kis túlzással még a csilláron is lógtak az emberek, annyian voltak kíváncsiak csütörtök este Varga Juditra, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnökére, volt igazságügyi miniszterre, aki a NagyON Kanizsa Egyesület meghívására érkezett a dél-zalai városba. Az Egylet Pincében ezúttal is Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő beszélgetett a vendéggel, akit alig akart elengedni a kanizsai közönség.
Majoros Rita egykori kanizsai kézilabdázó: Nagy boldogság, hogy a gyermekeim is megszerették a sportágat Nagykanizsai Maraton - Folytatjuk a sportolók emlékeit felelevenítő népszerű sorozatunkat. Múlt héten Horváth Bianka a stafétát Majoros Rita egykori kézilabda-játékosnak adta át, arra kérve, elevenítse fel a számára legemlékezetesebb nagykanizsai sportpillanatot.
Minden megváltozik Mihály napján Nagykanizsai Maraton - “Szent Mihály lova deres, behozza a telet!” – tartja a mondás. Ha tehát szeptember 29-én fagyos reggelre ébredünk, számíthatunk rá, hogy marad a hideg idő.


Fizetett hirdetések

Gólyalábazás és mesék minden mennyiségben a kanizsai Halis-könyvtárban Nagykanizsai Maraton - A nagykanizsai Halis-könyvtárban szeptember 30-án, vagyis a hónap utolsó szombatján izgalmas programokkal színesített délelőttre várják a bibliotéka látogatóit, családokat és minden korosztályt.
Ismét több, vitát kiváltó napirend volt a közgyűlésen Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - Több téma is akadt, melynél nem volt egyetértés a Fidesz és az Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) frakciója között a csütörtöki, soron kívüli közgyűlésen. Ilyen volt többek között a TOP PLUSZ pályázati források felosztása, illetőleg a jövő évi városnapi programokra elkülönített 25 millió forintos keretösszeg.
Kivételes zászlógyűjtemény a csapatbusz ablakában Nagykanizsai Maraton - Nagykanizsán egy labdarúgócsapat buszának ablakában látható gyűjteményt fényképezte le Szakony Attila fotós.