Nagykanizsai Maraton

Nagykanizsai Maraton
WWW.KANIZSAMARATON.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nagykanizsai Maraton - 2022. 08. 05.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 08. 05.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Nagykanizsai Maraton korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Issuu Panel: No documents in list
Sportági múzeum nyílik: a kanizsai születésű Dávid Kornél NBA-ben használt meccscipője is helyet kap Nagykanizsai Maraton - Tavasszal sportági múzeum nyílik a kosárlabda-szövetség budaörsi székházában.
A lelkesedés lépett az eltiltott kanizsai futsalosok helyébe Nagykanizsai Maraton - A futsal NB II. Nyugati csoportjának 12. fordulójában a Nagykanizsai FC újra hazai környezetben mérkőzhetett, és ezúttal győzött is.
Őszi zárás: az FC Nagykanizsa az Érdi VSE-t fogadja Nagykanizsai Maraton - Az FC Nagykanizsa csütörtökön 13 órakor az Érdi VSE-t látja vendégül a labdarúgó NB III.-ban: a két csapat a 16. fordulóból elhalasztott meccset pótol az Olajbányász-stadionban, és ezzel a kilencven perccel teljes lesz a Nyugati csoport őszi eredménysora.
Nívós műsorral várja a nagykanizsai Erzsébet téren az érdeklődőket a Petőfi karaván (videó) Nagykanizsai Maraton - Szirtes Edina Mókus (hegedű, ének), Fekete János Jammal (beatbox, billentyű) és Papesch Péter (basszusgitár) adott koncertet szerdán az Erzsébet téren a Petőfi Kulturális Ügynökség adventi roadshow-ján, a Petőfi karavánon.
„Oscar-díj” a szeretetért – A szakma legnagyobb elismerését kapta a kiskanizsai Laska Csabáné Nagykanizsai Maraton - A Szent Anna-díjat, a nevelőszülők Oscar-díját vehette át nemrég a kiskanizsai Laska Csabáné, Ági.
Hatodszor járt a nagykanizsai Rozgonyi-iskolában Tóth Péter Lóránt Radnóti-díjas előadóművész Nagykanizsai Maraton - S ha már a tavalyi kihagyás után eljött, rögtön két eltérő témájú előadást tartott.
Apróhirdetés - Venne vagy eladna? Esetleg éppen munkát keres? Böngésszen lapunkban megjelent apróhirdetéseink között hétről-hétre. Találja meg itt álmai állását vagy ingatlanát!


Fizetett hirdetések

Könyvben a Brunnerek története Nagykanizsai Maraton - Könyvpremierre került sor kedd este a Thúry György Múzeum-Magyar Plakát Házban, ahol Magyarországon elsőként mutatták be dr. Lázár Imre Delhi-kutató Szerelmem, India – Brunner Erzsébet festőművész csodálatos élete című könyvét.
Íme a szerdai zalai moziműsor Nagykanizsai Maraton - Mutatjuk, mit nézhet szerdán a zalai mozikban.
Ajándékcsomagokkal kedveskedtek a vállalkozók a kanizsai gyermekotthon lakóinak Nagykanizsai Maraton - A Helló Hévíz Vállalkozói Egyesület képviseletében Millei Katalin és Iváncsics Zsolt amatőr futó játékokat, gyümölcsöt és ruhákat ajándékoztak a Zala Megyei Önkormányzat Űrhajós utcai gyermek­otthona lakóinak.
Győzött a ZTE NKK és a Vadmacskák is a női amatőr NB I-ben Nagykanizsai Maraton - A női kosárlabda NB I/B Piros csoportjában a 9. fordulót rendezték, ahol a ZTE NKK hazai pályán, míg a Kanizsai Vadmacskák idegenben nyert.
Nem adott magáról életjelet egy idős ember Somogyzsitfán Nagykanizsai Maraton - Nem adott magáról életjelet egy idős ember a nagykanizsai hivatásos tűzoltó-parancsnokság működési területén fekvő Somogyzsitfán.
Őszi másodikként zárt a Sörgyár csapata a női NB I-ben Nagykanizsai Maraton - A Kanizsa Sörgyár SE második csapata három győzelemmel és egy vereséggel a női asztalitenisz NB I. Északnyugati csoportjában a kiváló második helyen zárta a szezon őszi felét.
Betegmozgatáshoz kérték a tűzoltók segítségét Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - Betegmozgatáshoz kérték a város hivatásos tűzoltóinak technikai segítségét a mentősök Nagykanizsán, egy Csengery úti társasházban.


Fizetett hirdetések

Színes papagájokat láthattak az érdeklődők Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - A papagájkiállításon 32 papagájfajt láthattak az érdeklődők a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.
Figyeljünk a lelki immunrendszerünkre! Nagykanizsai Maraton - Halálozási arányok, koronavírus-tünetek… A folyamatos negatív információhullám rányomja a mindennapjainkra és a hangulatunkra a bélyegét, pedig a pszichológus szerint a fizikai mellett a lelki egészségünk megőrzése ugyanolyan fontos.