Nagykanizsai Maraton
WWW.KANIZSAMARATON.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nagykanizsai Maraton - 2024. 02. 23.
Nagykanizsai Maraton - 2024. 02. 23.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Nagykanizsai Maraton korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Nagykanizsai Maraton - 2023. 03. 31.
Nagykanizsai Maraton - 2023. 03. 31.
Nagykanizsai Maraton - 2023. 03. 24.
Nagykanizsai Maraton - 2023. 03. 24.
Nagykanizsai Maraton - 2023. 03. 17.
Nagykanizsai Maraton - 2023. 03. 17.
«
...2425262728...
»
A brutalitás volt a rendszer egyik fő védjegye Nagykanizsai Maraton - Könyvbemutatóval emlékeztek a kommunista diktatúrák áldozataira Nagykanizsán. A Halis István Városi Könyvtárban az amatőr hadszíntérkutatóként ismert Szebenyi István Elnémított sorsok – Mindenkinek van egy története című kötetével ismerkedhettek az érdeklődők.
A kanizsai férfiak győzelemmel, a nők pedig vereséggel kezdték a bajnokság tavaszi felét Nagykanizsai Maraton - Az elmúlt hétvégén elkezdődött a kézilabda NB II tavaszi szezonja. Nagykanizsa férfi és női csapata is az E-csoportban érdekelt, és ott folytatta szereplését, ahol az ősszel abbahagyta.
Falfirkák miatt felelhetnek Nagykanizsai Maraton - A nagykanizsai rendőrök vádemelést javasolnak három helyi fiatallal szemben, akik festékszóróval megrongálták több épület falát.
A Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház élelmezési osztálya a közétkeztetési szakácsverseny döntőjében Nagykanizsai Maraton - A Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház élelmezési osztálya második alkalommal jutott be a közétkeztetési szakácsverseny március 5-ei döntőjébe. A csapat tagjai, dr. Faricsné Hári Vera osztályvezető, Király Éva szakács, Deli Zsuzsanna szakács és Gelencsér Lászlóné segítő.
Apróhirdetés - Venne vagy eladna? Esetleg éppen munkát keres? Böngésszen lapunkban megjelent apróhirdetéseink között hétről-hétre. Találja meg itt álmai állását vagy ingatlanát!


Fizetett hirdetések

Az első felsőházi fordulóban a Haladás II. otthonában lépnek pályára Nagykanizsai Maraton - Pénteken meg is kezdi a rájátszást az NB II 2023/24-es szezonjában a Nagykanizsai Futsal Club: Gyurcsányi Zsolt játékos-edző csapata 20.45-ös kezdéssel a Haladás II. vendége lesz.
Vízlábnyom-kalkulátort fejlesztettek Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - Úgynevezett vízlábnyom-kalkulátort fejlesztett a Soós Ernő Kutató-Fejlesztő Központ egy tisztítószereket gyártó nemzetközi cég felkérésére. A kérdőív kitöltésével bárki szembesülhet a megrázó valósággal.
Zöld programok mutatkoztak be a nagykanizsai Halis-könyvtárban Nagykanizsai Maraton - A fővárosi Jane Goodall Intézet szervezésében “Együtt a remény útján, itthon és Afrikában. Változtassuk meg a világot!” címmel tartottak konferenciát a nagykanizsai Halis-könyvtárban. A bibliotéka részéről Benke Dániel mutatta be az intézményük zöld programját és az eddig elért eredményeket.
Náthával és torokfájással a háziorvost kell felkeresni Nagykanizsai Maraton - Zala vármegyében tavaly november 1-jén elindult az új háziorvosi ügyeleti rendszer. Ennek tapasztalatairól, a Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórházban kialakult helyzetről és a betegutak alakulásáról tartottak szerdán sajtótájékoztatót az intézményben.
A Péterfy-iskola a játékos sportverseny diákolimpia országos döntőjébe került – videó Nagykanizsai Maraton - A Péterfy-iskola csapata azzal, hogy megnyerte a játékos sportverseny diákolimpia országos elődöntőjét Nagykanizsán a Kanizsa Arénában, részt vehet a március 9-ei országos döntőben Kiskunhalason.
Három kémiaversenyen bizonyítja tudását a Piarista iskola tehetsége Nagykanizsai Maraton - Betlehem-Simon Rebeka, a Piarista iskola hatosztályos gimnáziumának 10. a osztályos tanulója nemcsak rajong a természettudományokért, de több kémiaversenyen is remekel.
Új nyílászárók a Rozgonyi-oviban Nagykanizsai Maraton - Elkészült a Rozgonyi utcai óvoda nyílászáróinak cseréje, a műszaki átadásra szerdán került sor.
A kanizsai női asztaliteniszezők a fővárosban zárják az Extraliga alapszakaszát Nagykanizsai Maraton - Budapesten, a BVSC termében rendezik meg a hétvégén a női asztalitenisz Extraliga őszi idényéből tavaszra áthozott három fordulót.


Fizetett hirdetések

Nagykanizsa lendülete érezhető, külföldi hallgatók tanulnak a kampuszon Nagykanizsai Maraton - Az idén ünnepli 75. születésnapját a Pannon Egyetem. A jubileum kapcsán 75 színes programmal készülnek az intézményben. Erről és jövő útjáról is beszélt prof. dr. Birkner Zoltán, a Pannon Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke.
Ingyenesen látogatható prevenciós programok Nagykanizsai Maraton - Szülők akadémiája Nagykanizsán a palini városrészben található Inkey-iskolában.
A sérült, balesetveszélyes fát távolítottak el, de ősszel pótolják Nagykanizsai Maraton - Nagykanizsán a Vécsey utcában kivágtak egy védett platánfát. Olvasóinktól több jelzés is érkezett, amiben sajnálatukat fejezték ki a történtekkel kapcsolatban. Szerkesztőségünk utánajárt annak, hogy mi történt az adott fával.