Nagykanizsai Maraton
WWW.KANIZSAMARATON.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nagykanizsai Maraton - 2023. 12. 01.
Nagykanizsai Maraton - 2023. 12. 01.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Nagykanizsai Maraton korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Nagykanizsai Maraton - 2022. 11. 04.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 11. 04.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 10. 28.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 10. 28.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 10. 21.
Nagykanizsai Maraton - 2022. 10. 21.
Csökkenteni kellene a fogyasztást – fotógalériával Nagykanizsai Maraton - Gelencsér András akadémikus, a Pannon Egyetem rektora volt Nagykanizsán az Egylet Pincében a NagyON Kanizsa Egyesület Polgári Est programsorozatának vendége pénteken, aki Ne féljünk a valóságtól! címmel tartott előadást.
Nyílt karateviadalt rendeztek a Kanizsa Arénában Nagykanizsai Maraton - A Kanizsa Arénában rendezte meg a Magyar IKU Karate Szövetség a második Nyílt Országos Bajnokságát.
A kötélugrás kanizsai bajnoka, Hárs Gergő Valenciában oktatja a sportot Nagykanizsai Maraton - Folytatjuk a sportolók emlékeit felelevenítő népszerű sorozatunkat. Múlt héten Nádori Tibor a stafétát Hárs Gergő egykori nagykanizsai kötélugrónak adta át, arra kérve, elevenítse fel a számára legemlékezetesebb nagykanizsai sportpillanatot.
Szilágyi Krisztián is ott volt a legjobb motorosok között Nagykanizsai Maraton - Számos nehézség ellenére az idei szezon is tartogatott elismerést Szilágyi Krisztiánnak, aki 2023-ban elért eredményei alapján hivatalos volt az MBH Bank Országos Bajnokság gyorsaságimotoros szakágának díjátadójára.
Apróhirdetés - Venne vagy eladna? Esetleg éppen munkát keres? Böngésszen lapunkban megjelent apróhirdetéseink között hétről-hétre. Találja meg itt álmai állását vagy ingatlanát!


Fizetett hirdetések

Nacsa Lőrinc Nagykanizsán beszélt a nemzeti konzultációról Nagykanizsai Maraton - A Nemzeti Konzultáció olyan sorskérdéseket tartalmaz, melyek meghatározhatják a következő éveinket, évtizedeinket, éppen ezért érdemes kitölteni – mondta szerdán este Nacsa Lőrinc, a KDNP frakcióvezető-helyettese.
A dél-zalaiak szombaton játsszák utolsó idei meccsüket Nagykanizsai Maraton - A női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 12. fordulójában követlen riválissal mérkőzött az FC Nagykanizsa.
Cseresnyés Péter szerint a szakképzési centrumról példát vehetne a várost irányító frakció Nagykanizsai Maraton - Kemény kritikát fogalmazott meg a minap Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő a várost vezető Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) frakciójával szemben. Mint arra a fideszes politikus rámutatott: a Fodor Csaba és Horváth Jácint által vezetett ÉVE olyannyira dilettáns, hogy több pályázati forrást is majdnem elvesztett miattuk a város, a víztorony felújítására elkülönített 142 millió forintot pedig felhasználni ... Olvass tovább Cseresnyés Péter szerint a szakképzési centrumról példát vehetne a várost irányító frakció
Száznál több mobiltelefont zsákmányolt – Több zalai városban is megfordult Nagykanizsai Maraton - Brutálisan egyszerű módszerrel tört be híradástechnikai eszközöket árusító boltokba az a fiatal román férfi, akit a keszthelyi rendőrök november 25-én értek tetten és fogtak el.
Kisfakoson is befejeződött az útfelújítás Nagykanizsai Maraton - Nagykanizsán a kisfakosi városrészben is elkészült a Damjanich utca aszfaltozása, a bruttó 22.3 millió forintos beruházás keretében 880 méter hosszúságban és 3 méter szélességben került új burkolat az útszakaszra.
Tükörsima aszfaltos út vezet egészen a Zöldtáborig Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - Elkészült Nagykanizsán a Csónakázó-tónál lévő Majális utca aszfaltozása, a közel 54 millió forintos beruházás keretében az első parkolóbejárattól egészen a Zöldtáborig kapott új burkolatot az útszakasz.
A testi fogyatékossággal élők mindennapjait élték meg Nagykanizsai Maraton - Középiskolásoknak szervezett érzékenyítő programot kedden a Kanizsai Dorottya Kórház mozgásszervi rehabilitációs osztálya azért, hogy a fiatalabb generáció is megfelelő empátiával viseltessen a testi vagy érzékszervi fogyatékkal élők iránt.
Az iskoláig aszfaltoztak Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - Elkészült az Iskola utca részleges felújítása, a miklósfai városrészben található útszakasz közel 250 méter hosszúságban kapott új aszfaltburkolatot.


Fizetett hirdetések

Kanizsai siker, egerszegi döntetlen a sakkcsapat NB I-ben Nagykanizsai Maraton - Nem minden osztályban rendeznek bajnoki hétvégét a sakkozóknál, de az NB I-ben a mostani éppen az volt. A Charousek-csoportban a Tuxera Aquaprofit NSK II szoros meccsen nyert idegenben, míg a Z. Csuti-Hydrocomp SK hazai asztalok mellett ért el döntetlen.
Új gyalogátkelőhelyekről és kiegészítő munkákról a kanizsai közgyűlésen Nagykanizsai Maraton - Gyalogátkelőhelyek létesítéséről, kiegészítő munkákról, illetve a Tungsram telephelyén lévő gépészeti tanműhely átköltöztetéséről is döntött hétfői, soron kívüli közgyűlésén a kanizsai önkormányzat.
Kiderült: az Iváncsa és a Tatabánya sem véletlenül vezet a labdarúgó NB III-ban Nagykanizsai Maraton - A 17. (tavaszi második) fordulóval véget ért tegnap erre az évre a labdarúgó NB III sorozata. A zalai csapatok csoportjaik éllovasai ellen játszottak és nem szereztek pontot.

Fejlesztések a szakképzés területén Nagykanizsán

Egy új tanműhely kialakítását, valamint számos eszköz beszerzését tette lehetővé Nagykanizsán, a Szakképzési Centrumhoz tartozó intézményekben az a pályázati projekt, aminek zárórendezvényét még pénteken tartották az Cserháti Sándor Technikum és Kollégiumban.

Értékeket adott a városnak

Pénteken tartotta kiemelt intézményi ünnepségét, az úgynevezett Patrocímiumot Nagykanizsán a Piarista Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Boldog Donáti Celesztina Óvoda. Az egész napos programsorozat keretében a piarista rend alapítójáról, Kalazanci Szent Józsefről is megemlékeztek.

Bemutatkozási lehetőség a tehetséges növendékek számára Nagykanizsán

Szombaton rendezte meg hagyományos őszi hangversenyét a Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Alapfokú Művészeti Iskola támogatására létrejött Kanizsai Zeneiskoláért Alapítvány. A Hevesi Sándor Művelődési Központban megtartott koncerten az intézmény 630 növendékéből közel 180-an léptek színpadra.