Nagykanizsai Maraton
WWW.KANIZSAMARATON.HU

FRISS MEGJELENÉS

Error: No slugs found in the response.

ARCHíVUM

Tekintse meg a Nagykanizsai Maraton korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Error: No slugs found in the response.
Pathológia – 70 éve kezdték Nagykanizsai Maraton - A Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház Pathológiai Osztálya fennállásának 70. évfordulója alkalmából szerveztek ünnepséget pénteken, melynek keretében a sajtó is betekintést nyerhetett az osztályon zajló munkába.
Minden korosztály számára kellemes időtöltést kínálnak a Halis-könyvtárban Nagykanizsai Maraton - A pünkösdi hétvége szombati napján, május 18-án 9 órától ismét ingyenesen látogatható és extra programokkal várja a családok minden generációját a nagykanizsai Halis-könyvtár. A bibliotékában ezen a napon az olvasnivaló mellé nívós kikapcsolódási lehetőségekkel fogadják majd a látogatókat.
Mindenkit hazaküldtek az iskolából Nagykanizsai Maraton - A jelentős számú megbetegedés miatt pénteken minden diákot hazaküldtek a nagykanizsai Bolyai-iskolából.
Fontos orvosi eszközöket vásárolhattak az országos jótékonysági vadászat során összegyűlt pénzből Nagykanizsai Maraton - A Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórházban csütörtökön adták át azokat az eszközöket, melyeket a jótékonysági vadászat keretében történt felajánlásokból szerzett be az intézmény.
Apróhirdetés - Venne vagy eladna? Esetleg éppen munkát keres? Böngésszen lapunkban megjelent apróhirdetéseink között hétről-hétre. Találja meg itt álmai állását vagy ingatlanát!


Fizetett hirdetések

A zetések “életük legrosszabb meccsét” teljesítették a női labdarúgó NB II-ben Nagykanizsai Maraton - Gólözön a zalai csapatok mérkőzésein a női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 24. fordulójában. Bár hol vannak ezek az eredmények ahhoz képest, hogy a Pápa 20-0-ra verte a sereghajtó Martonvásárt.
Radics Bálint: Hazugságokkal hergel az ÉVE Nagykanizsai Maraton - Hazug állításokkal kampányol az Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) a miklósfai városrészben, legutóbb azzal borzolták a kedélyeket, hogy az elmúlt ciklusban egy fillér támogatást sem jártam ki a Közművelődési és Városszépítő Egyesület számára – kezdte sajtótájékoztatóját Radics Bálint, a Fidesz helyi képviselőjelöltje, aki tételesen kigyűjtötte, mikor és mennyi támogatáshoz jutott a Mindenki Házát is működtető civil ... Olvass tovább Radics Bálint: Hazugságokkal hergel az ÉVE
Csatlakoznak az európai elhízás elleni naphoz és a kihívás napjához Nagykanizsai Maraton - Az európai elhízás elleni nap mellett a kihívás napjához is csatlakozik májusban a Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház. Az ingyenesen látogatható események részleteiről kedden sajtótájékoztatót tartottak a kórházban.
Lehetne élni a Marson? Nagykanizsai Maraton - A nagykanizsai Halis-könyvtárban nemrégiben A Mars földrajza, avagy hol lehet élni a Marson? címmel Hargitai Henrik geográfus, egyetemi oktató tartott előadást.
Konferencia az érzelemszabályozásról Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - A Nagykanizsai Tankerületi Központ iskolapszichológus munkaközössége ötödik alkalommal szervezte meg a neveléstudományi konferenciát kedden a HSMK-ban. A fő téma az érzelemszabályozás volt.


Fizetett hirdetések

Sakk Szuperliga: 16. bajnoki címét szerezte meg Tuxera Aquaprofit Nagykanizsai Sakk Klub Nagykanizsai Maraton - Négy pontos előnnyel nyerte meg a sakk Szuperliga csapatbajnokságot és ezzel a 16. bajnoki címét szerezte meg a Tuxera Aquaprofit Nagykanizsai Sakk Klub a fővárosban tartott zárófordulóban. A csapat vezetését Balogh László polgármester fogadta kedden az irodájában.
Kurucz Leventéékre újabb olimpiai válogató vár, de kettőt már megnyertek! Nagykanizsai Maraton - Kiválóan szerepelt Kurucz Levente, a Plastex-Kanizsai Kajak-kenu Klub versenyzője a szegedi világkupán, aki most már az újabb olimpiai válogatóra készül társával, Opavszky Márkkal (MTK).
Bringás reggeli a nagykanizsai Erzsébet téren Nagykanizsai Maraton - A nagykanizsai önkormányzat, élén Balogh László polgármesterrel is csatlakozott az országos “Bringás reggeli” kampányhoz, és kedden forró teával, péksüteményekkel, müzliszelettel várták a munkába, iskolába és óvodába indulókat az Erzsébet téren.
A Tuxera Aquaprofit NSK továbbra is a legjobb a hazai mezőnyben Nagykanizsai Maraton - A sakkcsapatok Szuperligáját idén is dupla forduló zárta le a hétvégén a fővárosban. A két játéknap legfontosabb kérdése az volt, hogy a Tuxera Aquaprofit Nagykanizsa SK megszerzi-e tizenhatodik bajnoki címét – a válasz pedig nem is lehetett más, mint igen.

Balett és néptánc Nagykanizsán

A Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés AMI közel 160 néptáncos és klasszikus balettos diák közreműködésével szombaton táncnapi gálát szervezett a HSMK színháztermében.

Horvát kórustalálkozó

A kiskanizsai városrész Sarlós Boldogasszony templomában vasárnap Josip Drvoderić goricsáni plébános celebrálta a horvát szentmisét, majd Nagykanizsai Horvát Nemzetiségi Önkormányzat szervezte meg a „Mária köszöntő” horvát kórustalálkozót.