Nagykanizsai Maraton

Nagykanizsai Maraton
WWW.KANIZSAMARATON.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nagykanizsai Maraton - 2020. 02. 28.
Nagykanizsai Maraton - 2020. 02. 28.
«
...7475767778...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Nagykanizsai Maraton korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Nagykanizsai Maraton - 2021. 08. 13.
Nagykanizsai Maraton - 2021. 08. 13.
 Nagykanizsai Maraton - 2021. 08. 06.
Nagykanizsai Maraton - 2021. 08. 06.
Nagykanizsai Maraton - 2021. 07. 30.
Nagykanizsai Maraton - 2021. 07. 30.
Bemutatták a Polgár és Hatalom című könyvet Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - A négy szerző (közgazdász, jogász, illetve két nyugalmazott nagykövet) a kötetben egyebek közt azt fogalmazza meg, hogy az államok a nagybetűs Polgártól elvett jogok miatt nem működnek hatékonyan, ezért a pártoknak előbb-utóbb vissza kell lépniük kizárólagos hatalmi helyzetükből.
Ünnepel a kanizsai Halis-könyvtár, csaknem két héten át tartanak a jubileumi programok Nagykanizsai Maraton - Idén hetven­éves a Halis István Városi Könyvtár, amely 20 éve lakik a közelmúltban elhunyt Zalaváry Lajos által tervezett, gyönyörű épületben.
A magyar dráma napját ünnepelték a nagykanizsai Mező-gimnáziumban Nagykanizsai Maraton - A magyar dráma napját ünnepelte szerdán a dr. Mező Ferenc Gimnázium irodalmi köre, melynek tagjai Dónay Beatrix tanárnő vezetésével Madách Imre Az ember tragédiája című művéből adtak elő jeleneteket, melyeket aztán fel is dolgoztak.
A nagykanizsai hajléktalanszálló munkatársai is táncra perdültek Nagykanizsai Maraton - Táncolt az orvos, az asszisztense, az intézményvezető és több szociális munkatárs. A Magyar Vöröskereszt Átmeneti Szálló és Éjjeli Menedékhely néhány tagja nemrégiben csatlakozott a Jerusalema tánc kihíváshoz.
Lubics Szilvia adta át a díjakat a Hevesi-iskola futóversenyén Nagykanizsai Maraton - Fut a Hevesi címmel hagyományos futóversenyt szervezett tegnap a Hevesi-iskola a Mindenki Sportpályáján, 530 tanulója részvételével.
Jövő nyárra elkészül az ipari park Nagykanizsa keleti részén Nagykanizsai Maraton - Jó ütemben halad a város keleti részén kijelölt ipari park kialakítása – mondta a helyszínen Balogh László polgármester.
Apróhirdetés - Venne vagy eladna? Esetleg éppen munkát keres? Böngésszen lapunkban megjelent apróhirdetéseink között hétről-hétre. Találja meg itt álmai állását vagy ingatlanát!


Fizetett hirdetések

Mesés programokkal készülnek Nagykanizsán a népmese napjára Nagykanizsai Maraton - A szeptember 30-ai, csütörtöki magyar népmese napjára a kanizsai Aranykor Egyesület is készült egy kedves városdísszel, valamint interaktív városi túrával a gyermekek örömére. Ennek egyik eleme a 3–8, illetve 8–12 évesek számára kiírt rajzpályázat.
Retró partit rendeznek szombaton Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - A Kultúrházak éjjel-nappal országos sorozat keretében a HSMK-ban szombaton 19 órától a Retró Party Boys ingyenes műsorral lép fel.
Az eredeti fejlesztési lista valósulhat meg Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - Az eredeti projektlista valósul meg a kormány által biztosított 588 millió forintos támogatásból – jelentette be tegnap Balogh László polgármester.
Kisodródott a autójával, de másra fogta a zalai férfi Nagykanizsai Maraton - Egy 1990.-ben született esztergályhorváti férfi 2020. május 12-én késő délután Nagykanizsán a Vágóhíd úton a Camping út irányából a Nádas út irányába közlekedett a tulajdonát képező BMW 320 típusú személygépkocsival.
Nagykanizsán is megtartották az autómentes napot Nagykanizsai Maraton - Először 1997-ben La Rochelle-ben, egy francia városban rendeztek hasonló programot, majd 2001 elején megszületett az autómentes napról szóló Európai Charta, melyet másodikként Magyarország írt alá.
Pénteken Lőrincz Tamás lesz a vendég Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - Pénteken a Kanizsai Birkózó SE szervezésében Lőrincz Tamás olimpiai bajnok kötöttfogású birkózó látogat a Zsigmondy-csarnokba szervezett élménybeszámolóra.
Újra nézők előtt játszottak, és javítottak a nagykanizsai futsalosok Nagykanizsai Maraton - Hazai környezetben javított az első fordulóban elszenvedett vereségét követően a Nagykanizsai Futsal Club NB II.-es együttese, mely a BAK-Maximo ellen győzött a nézőket ismét fogadó Zsigmondy-csarnokban.
Csak a Tungram SE Nagykanizsa női együttese nyert a kézilabda NB II nyitányán Nagykanizsai Maraton - Elrajtolt a férfi és női kézilabda NB II. sorozata is. Az új idényben már csak három csapat képviseli a zalai színeket, a Tungsram SE Nagykanizsa női együttese hazai környezetben a Marcali VSZSE csapatát múlta felül, míg a Tungi férfi gárdája – szintén Kanizsán – kikapott. A Hévíz SK női csapata is vereséggel kezdett.


Fizetett hirdetések

Interaktív lesz a Kutatók éjszakája Nagykanizsán Nagykanizsai Maraton - A Pannon Egyetem Nagykanizsa – Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban szeptember 24-én (péntek) délután öt órától tartják meg a hagyományos Kutatók éjszakája program idei rendezvényeit.
Kutatók éjszakája – Érdekes kutatások, látványos kísérletek, esti túra Zala megyében Nagykanizsai Maraton - A legérdekesebb kutatásokat, legújabb fejlesztéseket és a leglátványosabb kísérleteket mutatják be Zala megyében a Kutatók éjszakáján, pénteken.
A kanizsai származású Sárdy Botond novelláskötete 60 év történeteit mutatja be Nagykanizsai Maraton - A kanizsai származású, Sopronban élő villamosmérnök, Sárdy Botond mutatta be a Medgyaszay Házban Élet Utak című novelláskötetét.
Nagy pocakkal pózol Instagramon Molnár Flóra Nagykanizsai Maraton - A harmincadik hétben jár a várandós úszó.