Anomáliák a nagykanizsai állatmenhely körül?

Aggodalomra okot adó információk jutottak a birtokunkba, ezért kezdeményeztük a nagykanizsai állatmenhelyt működtető és a gyepmesteri feladatokat ellátó “Élettér” Állat és Természetvédő Egyesület tevékenységének felülvizsgálatát, ám az Éljen VárosuNK! Egyesület frakciója nem kívánt foglalkozni a témával és napirendre sem vette ezt a kényes témát – fogalmazott Balogh László polgármester és Bata Hajnalka megválasztott képviselő a pénteki sajtótájékoztatóján. Az állatmenhely körüli anomáliák egyelőre bizalmasak, de mindenképpen fontos lenne kideríteni azok valóságtartalmát.

Az anyatej literje 5600 forint lesz jövőre

A nagykanizsai Egészségügyi Alapellátási Intézmény és a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház nagykanizsai védőnői a Medgyaszay Házban rendezték meg “Zárjuk be a szakadékokat – szoptatástámogatás mindenkinek címmel a szoptatás világnapi rendezvényt. A rendezvényen elhangzott: még több anyatejre lenne szükség.

Tripammer utca: 316 millió forintos felújítás

A Magyar Államkincstár Zala Vármegyei Igazgatóságának vezetője értesítette a nagykanizsai önkormányzatot, hogy 316 millió forintos támogatást kap a jelentős részben az Európai Unió forrásaiból és hazai társfinanszírozással megvalósuló TOP Plusz program keretében. Az összeget teljes egészében a Tripammer utca felújítására fordítja az önkormányzat– jelentette be szerdán Horváth Jácint, a pénzügyi és gazdasági bizottság elnöke.